Author Topic: A20 nand reset  (Read 2282 times)

Offline Infernal

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
A20 nand reset
« on: December 11, 2016, 11:02:22 am »
Hi, first of all is cubieboard still alive/ new boards still being developed? The main website is down http://cubieboard.org/.

I dug out my A20 which i got way back when. Back in the day I set it up to boot from an external HDD on the SATA interface. Its been collecting dust for a long while and I longer have the HDD. I did dd an armbian image to a sd card, but when i try to boot up the board it hangs on "waiting for device /dev/sda1".     
https://www.armbian.com/cubieboard-2/

Can anyone guide me out of this or point me in the rights direction? :)

Thanks!

Offline slovenia

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 509
  • Karma: +47/-0
    • View Profile
Re: A20 nand reset
« Reply #1 on: December 18, 2016, 01:09:05 am »
This looks like you still boot from nand ... there is something wrong with system on sd or with sd card or writing to it.

Wrote on mobile phone

Debian and Ubuntu images with kernel 3.4.110, 4.3.3, 4.4
http://www.armbian.com

Offline Don Pedro

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: A20 nand reset
« Reply #2 on: December 23, 2016, 04:10:07 pm »
Hi!

Hi, first of all is cubieboard still alive/ new boards still being developed? The main website is down http://cubieboard.org/.

No cubieboard.org is not dead. Tried it just some minutes ago, it comes up normally. So you might have experienced a temporary interruption.

BR

Don