December 12, 2019, 02:03:44 pm

News:

Have you visited the Allwinner Chipset wiki? - http://linux-sunxi.org/


Cubieboard 2 Android V2 source stuck in FEL after flash

Started by ssalahi, February 23, 2016, 02:30:44 pm

Previous topic - Next topic

ssalahi

Hello.
Recently when you want to download android source from cubieboard website, there is two version
http://dl.cubieboard.org/model/commom/android-source/a20/
-Version 1 is android V2rc4
-Version 2 is android V3

When I compile the v1 source and pack the image, cubieboard load totally fine.
but when i compile the v2 source, after i flash the image to cubieboard, it stuck in FEL mode and repeatedly ask to re-flash the cubie.

Since there is a lot of driver in source v2, i need this version.
Please help me if you know how to solve this.

I have a cubieboard V2 with Nand, and i flash image to nand with PhoenixSuit.

Aaron

Maybe , ADC Hardware problem with your board , can you reflash old image ?
Cubieboard Hacker  : )

ssalahi

Quote from: Aaron on February 23, 2016, 08:23:54 pm
Maybe , ADC Hardware problem with your board , can you reflash old image ?


Yes, i can flash the official Images, or the image that i build with V1 source.
But the image that i build with V2 source is stuck in FEL and it prompt to re-flash the cubieboard over and over again.
I think there is something wrong with the source code, but i can't found what!!
I even extract the source twice and rebuild them.
But, there is no luck.

ssalahi

So this no response thing means that i am the only one who have problem with V2 source code?

Atiss

Quote from: ssalahi on February 26, 2016, 10:34:54 am
So this no response thing means that i am the only one who have problem with V2 source code?

I have the same problem

Aaron

Quote from: ssalahi on February 26, 2016, 10:34:54 am
So this no response thing means that i am the only one who have problem with V2 source code?


Ihave not this problem ,  you have booting log ,right ?
Cubieboard Hacker  : )

ssalahi

Quote from: Aaron on March 15, 2016, 10:04:27 pm
Quote from: ssalahi on February 26, 2016, 10:34:54 am
So this no response thing means that i am the only one who have problem with V2 source code?


Ihave not this problem ,  you have booting log ,right ?


No I don't.
How can I get booting Log?

Atiss

HELLO! BOOT0 is starting!
boot0 version : 3.0.0
dram size =1024
card boot number = 1
card no is 1
sdcard 1 line count -627779667
[mmc]: Wrong mmc NO.: 1
Fail in Init sdmmc.
[mmc]: Wrong mmc NO.: 1
Ready to disable icache.
Jump to Fel.

Aaron

Quote from: Atiss on May 23, 2016, 12:00:48 am
HELLO! BOOT0 is starting!
boot0 version : 3.0.0
dram size =1024
card boot number = 1
card no is 1
sdcard 1 line count -627779667
[mmc]: Wrong mmc NO.: 1
Fail in Init sdmmc.
[mmc]: Wrong mmc NO.: 1
Ready to disable icache.
Jump to Fel.






Please check your branch , try this new step :
http://dl.cubieboard.org/model/commom/android-source/a20/v2.0/README.TXT
: )
Cubieboard Hacker  : )