Author Topic: Where are my attachments gone?  (Read 3055 times)

Offline Jojo

  • Developer
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 190
  • Karma: +13/-0
  • Cubieboard 2 - A20, aRUNTU v1.666
    • View Profile
Where are my attachments gone?
« on: March 31, 2014, 06:54:03 am »
Hi,

I have opened a topic some time ago, where I uploaded some pictures (.jpg) as attachment to my posts. See here:
http://www.cubieforums.com/index.php?topic=1652.0
When I click on the attachment at the bottom of my posts, me browser (Firefox) says:
Code: [Select]
404 - Attachment Not Found

I've never had that problem before. What happened?!

Greetings
Don't think that anyone will take more pains for his answer, as you took for your question.

Offline lawrence

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 301
  • Karma: +15/-0
    • View Profile
Re: Where are my attachments gone?
« Reply #1 on: March 31, 2014, 12:07:49 pm »
Its quite possible that they don't exist anymore.

We had an issue with a previous administrator that decided to delete things, and break the board.
I had to roll back a few days to recover.   Those jpg's may be from that time.

Not much I can do for that unfortunately, it was malicious damage.

Offline Jojo

  • Developer
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 190
  • Karma: +13/-0
  • Cubieboard 2 - A20, aRUNTU v1.666
    • View Profile
Re: Where are my attachments gone?
« Reply #2 on: March 31, 2014, 03:38:38 pm »
Hi lawrence,

thanks for the reply. That sounds not good, but it might be the most realistc scenario  :-\ . But no problem, I can upload them again. Thanks for the information!
Don't think that anyone will take more pains for his answer, as you took for your question.